logo

Безплатен телефон от цялата страна: 080090098

Mobilor

Мобилор

Mobilor® е уникална комбинация от съставки, които оказват благоприятно въздействие върху здравето на ставите и костите.

Препоръчителният дневен прием на Mobilor® осигурява 200 mg висококачествен колаген на ставния хрущял – ключов фактор за нормалната подвижност на ставите.

КУПЕТЕ ОНЛАЙН

        От магазин LifeStore.bg        

Съставки

 

Колагенът (хидролизиран колаген тип II) подпомага ставния хрущял в набавянето на необходимите му вещества, както и синтеза на нов хрущял. Той допринася за нормална подвижност при дегенеративни ставни заболявания. Колагенът оказва благотворен ефект върху развитието на остеопороза и разграждането на костната тъкан. Хидролизираният колаген тип II е естествен източник на хиалуронова киселина.

Глюкозаминът оказва благоприятно въздействие върху нормалното функциониране на колянните стави. Той повлиява положително върху изтънената ставна капсула и триенето между свързващите части на бедрената, капачната и пищялната кост.

Хондроитинът спомага за предотвратяване на навлизането на вода и хранителни вещества в сухожилията и ставите и стимулира пропускането на други вещества в съединителната тъкан.

Метил сулфонил метанът (МСМ) влияе положително върху метаболизма на всички серни съединения, а сярата е един от основните блокове на колаген и кератин. Тя изгражда още 150 други органични вещества, сред които и най-важните протеини.

Витамин С е мощен антиоксидант и спомага образуването на колаген.

Манганът стимулира нормалното развитие на структурата на костите. Същевременно благоприятства нивото на костната плътност. Манганът спомага за елиминирането на свободните радикали и предпазване от тяхното увреждащо действие. Оказва благотворно действие върху нормалната подвижност на ставите.

Активни вещества Състав в 1 таблетка Състав на препоръчителния дневен прием (4 таблетки) % от референтните количества за прием
Глюкозамин 375 mg 1500 mg *
Хондроитин 125 mg 500 mg *
МСМ 75 mg 300 mg *
Колаген 50 mg 200 mg *
Витамин С 7,5 mg 30 mg 37,5%
Манган 0,15 mg 0,60 mg 30%

* неустановени референтни количества за прием

Дозировка

 

По 4 таблетки на ден в продължение на 6 месеца.

 

Противопоказания

 

При свръхчувствителност към някоя от съставките. При прием на антикоалуганти, предстояща операция или наличие на бременност е необходимо да се консултирате с Вашия лекар преди да приемате хранителни добавки.


Произведен в България.

Продукти