logo

Безплатен телефон от цялата страна: 080090098

Porexan

Порексан

Porexan® спомага за разширяване на кръвоносните съдове. Оказва благоприятен ефект върху кръвообращението и оросяването на мозъка и крайниците, като така подпомага паметта и концентрацията. Porexan® допринася за нормалното функциониране на сърдечната, нервната и имунната система.

Като приемате Porexan® редовно спомагате на организма си в:

• Оросяването на мозъка и крайниците
• Подсилването на паметта и концентрацията
• Поддържането на еластичността на кръвоносните съдове
• Нормалното функциониране на щитовидната жлеза
• Укрепването на имунните сили на организма

Good Manifacturing Practice

КУПЕТЕ ОНЛАЙН

        От магазин LifeStore.bg        

Съставки

 

Екстрактът от Гинко билоба стимулира оросяването на мозъка и крайниците и подсилването на паметта и концентрацията. Също така спомага за намаляване количеството на образуващия се холестерол и за поддържане еластичността на кръвоносните съдове.

Гинко билоба подпомага имунните сили на организма и събужда умствената активност без последващи състояния на изчерпване на организма, за разлика например от кофеина.

Селенът е съставна част на ензима, който предпазва клетъчните структури от оксидационни увреждания. Едновременно предотвратява преждевременното стареене на клетките и е отлично средство за укрепване на защитните сили на организма. Приемът на селен стимулира нормалното функциониране на щитовидната жлеза.

Активни вещества Състав в 1 таблетка % от референтните количества за прием
Гинко билоба 100 mg *
Витамин В5 6 mg 100%
Витамин В6 1,4 mg 100%
Селен 100 μg 182%

* неустановени референтни количества за прием

Дозировка

 

По 1 таблетка на ден.

 

Противопоказания

 

При свръхчувствителност към някоя от съставките. При прием на антикоалуганти, предстояща операция или наличие на бременност е необходимо да се консултирате с Вашия лекар преди да приемате лекарства или хранителни добавки.


Произведен в Полша.

Продукти