logo

Безплатен телефон от цялата страна: 080090098

Visolor

Визолор

Visolor® спомага за подобряване на зрението и поддържане на добро здраве на очите.

Visolor® оказва благоприятно въздействие при:

• глаукома
• катаракта
• астенопия при работа с компютър
• макулна дегенерация
• върху цялостното здраве на очите

КУПЕТЕ ОНЛАЙН

        От магазин LifeStore.bg        

Съставки

 

Лутеинът проявява мощни антиоксидантни свойства и се матаболизира основно в очите. Лутеинът спомага за функцията на макулата при трайна дегенерация поради старост. Достатъчното количество лутеин в очите допринася за забавяне и предотвратяване появата на катаракти.

Астаксантинът, освен че е силен антиоксидант, спомага за зрителното здраве, включително при катаракта и макулна дегенерация. Забавя стареенето и стимулира имунната защита на организма.

Екстрактът от черна боровинка подпомага предотвратяването на зрителни проблеми като катаракта, глаукома, нощна слепота и загуба на периферно зрение. Богат източник на антоцианоциди и флавоноиди, които благоприятстват намаляването на клетъчната деградация, причинена от свободните радикали. Екстрактът спомага кръвоснабдяването на окото, намаляване на умората и засилване остротата на зрението.

Цинкът благоприятства когнитивната функция и спомага за поддържане на добро дневно и нощно виждане. Цинкът е важен кофактор, който стимулира функцията на повече от 100 ензима. Минералът допринася за издръжливостта и имунните сили на организма.

Витамин С стимулира съпротивителните сили на организма и е изключително важен антиоксидант. Витаминът оказва благотворно влияние върху сърцето и кръвоносните съдове. Същевременно благоприятства образуването на колаген.

Витамин В2 има ползотворно въздействие върху умората в очите и поддържане на добро зрение. Особено полезен е за противодействие на глаукома. Спомага за нормалното функциониране на нервната система и предпазване от оксидативния стрес.

Селенът спомага за предотвратяване на преждевременното стареене на клетките и е отлично средство за укрепване на защитните сили на организма.

Активни вещества Състав в 1 таблетка % от референтните количества за прием
Екстракт от черна боровинка 80 mg *
Витамин С 60 mg 75%
Лутеин 15 mg *
Цинк 2,5 mg 25%
Витамин В2 1,4 mg 100%
Селен 90 μg 164%
Астаксантин 40 μg *

* неустановени референтни количества за прием

Дозировка

 

По 1 таблетка на ден.

 

Противопоказания

 

При свръхчувствителност към някоя от съставките. При прием на антикоалуганти, предстояща операция или наличие на бременност е необходимо да се консултирате с Вашия лекар преди да приемате лекарства или хранителни добавки.
 

Произведен в Полша.

Продукти